Mindig nagy élmény régi barátokkal találkozni, olyanokkal, akikkel még az iskolában mindent megosztottunk, de sajnos az élet úgy hozta, hogy az internetes beszélgetésen, néhány telefonon kívül a kapcsolat megszakadt köztünk, a személyes találkozókról pedig álmodni sem mertünk.

Pont egy olyan volt gimis osztálytársammal találkoztam a héten, akiről már évek óta nem hallottam. A közeli szupermarketben futottunk össze, és mivel mindketten szabadok voltunk, úgy döntöttünk, beülünk egy kávézóba, és beszélgetünk egy keveset. Ő már anyuka, lelkesen mutogatta a képeket a gyerekéről, kedves kis családi történeteket regélt a baba első szaváról, a kis családi kirándulásokról. Ő az élő példája annak, hogy a gyerek nem indok arra, hogy elhanyagoljuk magunkat.

Rengeteg olyan történetet hallani, hogy a gyerek érkezése a családba hogyan hat az anyukákra, hogy nincs idejük magukra, nem tudnak egy este sem elszabadulni otthonról.

olcsó babakocsi

Egy kisbaba érkezése a családba mindent megváltoztat. A gyerek folyton üvölt, alig van idő kipihenni magunkat, minden másodlagos lesz a kis csöppség mellett. De tényleg muszáj mindenről lemondani egy gyerek érkezése miatt?

A ruháinkat ugyanúgy meg tudjuk válogatni, nem nehéz kisbabával sem jól kinézni. Nincs idő arra, hogy egész délelőtt vadásszuk az álomruhákat a plázákat járva, de szerencsére ez a 21. század, nincs is erre szükség, mikor létezik online vásárlás. Nem tudjuk ugyan felpróbálni a kiválasztott termékeket, de nincs is rá szükség, míg létezik házhoz szállítás, és visszaküldés. Rengeteg olyan hely van, ahol visszaveszik a ruhát, ha nem stimmel a méret.

Babákkal is lehet mozogni, sok olyan anyukát ismerek, akik babakocsikkal futnak, így a napi testmozgás is megvan, és a gyereket sem kell otthon hagyni, vagy valaki másra bízni, vihetjük magunkkal.

Nem csak a saját megjelenésünkre, de a babáéra is figyelni kell, és a kiegészítők is ugyanolyan fontosak, mint a gyerek előtt.
Azt hiszem, ebben az esetben nyugodtan beszélhetünk kiegészítőként a babakocsiról is. Amellett, hogy a babakocsi vásárlás elsődleges szempontja, hogy praktikus legyen, és kényelmes, én fontosnak tartom azt is, hogy jól nézzen ki. Évekig kell ugyanazt a kocsit tologatnunk, akkor legyen stílusos, olyan, amire szívesen néz rá az ember.

Nem kell az összes pénzünket elkölteni, ha egy praktikus, stílusos babakocsit szeretnénk, olcsón is remek darabokhoz hozzá lehet jutni. A BabaVerda áruház oldalán néztem szét, ami egy igazi babakocsi paradicsom. Még én is meglepődtem, mennyire nagy a kínálat stílusos és olcsó babakocsik terén. Az biztos, hogy itt nem lenne gond azzal, hogy a kiválasztott darab csak egyetlen színben kapható, ugyanis az egyes modelleket sokféle színben lehet kapni. Online is lehet vásárolni, így nem is kell kivárni a sorunkat, hogy az eladók csak velünk tudjanak foglalkozni, otthonról a kényelmes nappaliból is el tudjuk intézni a vásárlást. Egyszerű, és nagyszerű. Ráadásul olyan sok szögből le vannak fotózva a kocsik, hogy szinte minden kis részletet megnézhetünk, teljesen olyan, mintha csak az üzletükben nézelődnénk. Az összecsukás titkát sem kell megfejtenünk, videókkal mutatják meg, hogyan is működik ez az egyes modelleknél. Ha esetleg valami kérdésünk merült fel, akkor sem kell kiutaznunk Csepelre, hiszen e-mailben minden kérdésünkre választ adnak. Még kiegészítőket is árulnak a kocsikra! Ezzel aztán igazán egyedivé tehetjük a kocsit.

 

A babakocsik színükben is nagyon divatosak tudnak lenni, és akadnak olyanok, amik minden ruhánkhoz passzolnak. Vannak egészen divatos, népszerű darabok, igaz, nem lehet olyan sok mindent variálni rajtuk ahhoz, hogy megmaradjanak praktikusnak és kényelmesnek is, amiket akár a saját vágyaink szerint kiegészítőkkel is egyedibbé tehetünk. Például láttam egy kupolára tehető bézs szőrmét, ettől olyan a babakocsi, mintha csak kapucnija lenne. A műszőrme amúgy is divatos, a babakocsinkat is nagyon fel tudja dobni.

Egy gyerekkel nem csak arra kell figyelnünk, hogy mi és a baba is jól nézzünk ki, hanem hogy a babakocsi és a pelenkázó táska is passzoljon a saját, egyedi stílusunkhoz. Garantáltan jobban érzed magad, ha jól nézel ki, és gyerekkel sem kell lemondani a stílusról.