Lányként mindig is érdekeltek a divatcikkek, az öltözködés, mindig szerettem adni a külsőmre. Imádtam a ruhaboltokban vagy épp a bevásárlóközpontokban az ékszereket, bizsukat nézegetni hosszú időn keresztül, még akkor is, ha nem vettem semmit. Ez máig nem változott. A barátnőimmel kedvelt időtöltésünk a plázákban benézni a különböző drogériákba, bizsuboltokba, ékszerüzletekbe. Mivel mindannyiunk ékszertartója roskadozik otthon a különböző kiegészítőktől, csak nagy ritkán fordul elő, hogy meg is vesszük a tetsző darabokat.

Mióta megvettem az első saját autómat, arra is figyelnem kell, hogy a kocsit mindig tisztán és igényes állapotban tartsam. Akárcsak egy ékszer, az autó állapotára is fontos odafigyelni. Elég gyakran tisztítom, lemosom, mert nagyon zavar, amikor koszos. Nem beszélve arról, hogy balesetveszélyes is, ha a kosztól nem lehet rendesen kilátni az ablakon. A férjemnek is van régóta saját autója, de mivel gyakran utazunk a munkahelyünk miatt külön, nekem is szükséges volt beszereznem egyet.

Végre itt a tavasz, már nyílnak a kertünkben a nárciszok, jácintok. Az évszakváltás nem csak azt jelenti, hogy levesszük a téli kabátot és a csizmát, hanem azt is, hogy az autón téli gumiabroncsait le kell cserélni nyári gumikra. Mivel ez egy nagyon költséges eljárás, a férjemmel az interneten rákerestünk, hátha van valahol akciós nyári gumi – és rövidesen sikerrel is jártunk. A gumidiszkont.hu oldal egyből nagyon szimpatikus volt. Hatalmas a választék a különböző gumikból, nincs olyan autó, amire a tulajdonos ne találnak passzoló téli, nyári vagy épp négyévszakos gumiabroncsot. Az akció nyári gumi nagyon jól jött, mert nem tudunk százezreket áldozni a gumicserére. Szerencsére a férjem nagyon tájékozott a témában, pontosan tudja, melyik kocsira milyen típusú és méretű gumiabroncs szükséges.

Beírta az oldal keresőjébe a pontos paramétereket, mire rengeteg találat közül válogathatott. Az oldalon összesen mintegy 30.000 féle abroncs kerül kínálatra, többféle járműhöz is be lehet őket szerezni. Nem akartuk azért a legolcsóbbat megvenni, bár valószínűleg azokkal sem lenne semmi baj, jobban szeretünk azonban ismertebb márkákra támaszkodni és inkább egy kicsivel mélyebbre nyúlni a pénztárcánkban. Mindkettőnk autójához meg is találtuk nagyon hamar a megfelelő nyári gumikat. A férjem betette őket a kosárba, majd házhozszállítással megrendelte a gumikat. A termékeket előre kifizettük kártyával, de akik a készpénzzel való fizetésre esküsznek, azoknak utánvétre is van lehetőség. A gumikat 1-2 munkanap alatt kiszállítják a megadott helyszínre. Mi házhoz rendeltük. Amikor fő szezon van, előfordul, hogy a termékek kiszállítási ideje 1-2 napot csúszik, azonban még így is nagyon megéri.

Valóban nagyon hamar kiszállították, úgyhogy a gumikat még időben ki tudtuk cseréltetni. Büszke voltam rá, hogy az autóm milyen kifogástalan állapotban van. Sokkal nyugodtabban vezettem most már, hogy tudtam, az évszaknak megfelelő nyári gumi van a kerekeken. Úgyhogy a tavasznak szép és biztonságos autóval ugrottam neki, nagyon jól jött az akciós nyári gumi.