3 Sztár- 3 sikeres diéta, ami Neked is segíthet

Amikor megjelennek az első cseresznyefa virágszirmok az utcán, előkerülnek a tavaszi-nyári ruhatárunk kedvenc darabjai, sokak fejében megfordul a diéta, sport gondolata. Szeretnénk jól érezni magunkat a bőrünkben és azokban a ruhákban, amik a bőrünkből bizony többet mutatnak, mint az eddig szeretve hordott “ápol és eltakar” kötött pulcsink. Bizony nincsenek ezzel másképp a sztárok sem, kezdve a hollywoodi hírességektől, egészen a magyar celebritásokig. 
3 sikeres diétát hoztunk, melyeket már sztárok is teszteltek.

Jessica Biel paleozik

Jessica Bielt legtöbben a Hetedik mennyország című nagysikerű televíziós drámasorozatból ismerhetik, ahol több éven keresztül az egyik főszereplőt, Mary Camdent alakította. Azóta persze már több filmben és sorozatban is láthattuk. Ma már nemcsak színésznő, filmproducer, de feleség és két gyermek büszke anyukája is. Első gyermeke születése után döntött a paleo étrend kipróbálása mellett és igazán megszerette. 

De miről is szól a paleo táplálkozás? Lényege, hogy bizonyos ételeket ki kell hagynunk az étrendünkből, nevezetesen azokat, melyek a paleolit korban még nem álltak az emberek rendelkezésére (innen jön a név is). Ezek például gabonafélék, burgonya, tej és tejtermékek, hüvelyesek, kukorica, rizs. Viszont a Paleolit diéta során fontos, hogy minden nap együnk húst, zöldséget és gyümölcsöt. 

Redenczki Marcsi és a KontrollDiéta

Redenczki Marcsi humorista, a Stand up comedy Humortársulat tagja. 2009-ben megjelent első humoros, novelláskötete, Türelemfa, avagy Nevel vagy Nevelem a családom címmel. De láthattuk, hallhattuk már őt a Ridikülben és a Fábry Showban, illetve rendszeresen fellép a Rádiókabaré műsorában is. Pont egy tv felvétel miatt döntött a KontrollDiéta mellett, ugyanis nem volt elégedett az akkori alakjával, így elhatározta, hogy a felvételen már karcsúbban szeretne megjelenni. El is érte a célját, -10 kilót fogyott hála diétának. 

A KontollDiétát Turú Balázs Személyi edző és életmód tanácsadó fejlesztette ki, melynek az a lényege, hogy éhezésmentesen, mindenfajta fogyasztószer és csodabogyó nélkül, garantál fogyást. Nem csak egy fogyókúráról van szó, ez egy életmódváltás, aminek segítségével egészségesen fognak lemenni a kilók, önsanyargatás és jojó effektus nélkül.

Makány Márta diétája

Makány Márta sikeres magyar divattervező. 2010-ben kitüntették a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével, színes pályafutása elismeréseképpen. Több neves külföldi szaklapban is írtak már róla és jelentek meg ruhái, amik ma már világszerte megvásárolhatók. Márta -40 kilót fogyott diétájának, türelmének és kitartásának köszönhetően. Diétája során nagyon figyelt a gondosan összeválogatott ételekre, arra, hogy mennyi kalóriát visz be a szervezetébe és igyekezett a szénhidrátbevitelt csökkenteni. Valamint elkezdett egy gyógynövény komplexumot fogyasztani, melynek hatására a bevitt szénhidrátok jobban hasznosultak, illetve az éhségérzetét is csökkentette. 

+Tipp

Ha úgy érzed szükséged van egy szakember teljeskörű támogatására és segítségére a kilókkal folytatott harcban és szeretnél koplalás nélkül, mégis sikeresen megszabadulni a felesleges kilóktól, keresd Turú Balázst, aki már több mint 1700 diétázónak segített lefogyni és beépíteni az életébe az egészséges táplálkozást.