A divat érkezhet akciósan is

Sokan esnek abba a hibába, hogy azt gondolják, csak az lehet divatos, amiért százezreket ki kell adniuk, vagy a világ végére is el kell érte utazniuk. Tény, hogy Londonban, Párizsban nagyon szép divatszalonok vannak, és rengeteg minden származik otthon, de miért ne lehetne mindezt otthon, a kanapéd kényelméből élvezni – ráadásul akár akciós ajánlatok közt böngészve?  Hisz a divattal nagyon sokféle képpen, akár motoros csizma formájában is találkoztunk már – akkor miért ne lehetne akár ez is egy?

Persze mindig meg kell válogatni a helyet, amiben az ember bízik, mert tényleg igaz lehet, hogy egy valódi szakértő nem szereti a házhozszállítás vagy az akció szavakat, ha ruhát keres. Szerencsére azonban én már több helyet is próbáltam, és a múltkori akciós kötött ruhák után folytatott kutatásom hatalmas sikerrel – és egy olyan webshoppal, ahonnan mostantól bármikor merek rendelni – zárult.

Sikerült ugyanis megtalálni egy olyan helyet, ami tényleg minden szükséges attribútumot ötvöz ahhoz, hogy ajánlani merjem másoknak is. Ehhez persze az kellett, hogy ne legyen rest, és minél több lehetséges helyet megnézzek, ahonnan rendelni lehet. Végül pedig én is tényleg kipróbáltam, hisz egyébként nehéz lenne olyanokról beszélni, mint a házhozszállítás ideje, pontossága, vagy a ruha mérete.

Az első dolog, amiért szerintem van olyan jó, mint egy valódi ruhabolt, az az, hogy mindenhez pontosan meg tudod nézni a méreteket, és eldönteni, hogy jó lesz-e rád. Tehát nincs próbálgatás, nincs az üzletek körbejárása, amíg meg nem találod a tökéletes méretet, hanem elég csak tisztába lenni azzal, hogy te hol hány centi vagy, és onnantól kezdve már akár otthonról is ki tudod választani a jó ruhadarabokat.

A másik dolog, ami miatt még szeretünk a próbafülkékbe bezárkózni, az az, hogy lássuk, rajtunk hogyan áll egy-egy darab. Itt ezt tökéletesen kiváltja az, hogy mindenhez sok kép áll rendelkezésre, és több szögből is meg lehet csodálni, hogy hogyan néz ki valami – mondjuk az akciós kötött ruhák, amik közül én szemeltem ki magamnak egyet. Én is úgy csináltam, hogy a csöndes délutánomon, amikor ezzel foglalkoztam, végignéztem az összes lehetőség listáját, és kiválasztottam egyet a sok közül. Bár be kell vallanom, lehet, hogy nem most utoljára tettem ezt, mert olyan sok szép darabot hagytam még ott!

Ezek után meg szinte már csak a fizetés és a várakozás van hátra. Előbbit nagyon könnyen, más webshopoknál megszokott módon kényelmesen és biztonságosan meg lehet tenni, míg utóbbi már nehezebb, de szerencsére a vállalt időt nem szokták túllépni, így tudjuk mikorra számíthatunk.

Bár az árak nagyon jók, itt is megvannak a boltokban megszokott akciók, csak itt valahogy nem az az érzésünk, hogy azok lehúzások, vagy egyszerűen cseles átárazások, hanem lehet látni, hogy tényleg megérik. Ilyenből született meg például az én vásárlom is, amit remélem a jövőben majd minél többször megismételhetek.

Amikor megérkezett a házhozszállítás, már alig bírtam a várakozást, hogy végre felpróbálhassam az új darabot, és egyáltalán nem volt hiába való – pont új nézett ki rajtam, ahogy a képek alapján elképzeltem. Tapasztalt vásárlóként ebben nem hittem volna, hisz általában még a boltban vásárolt ruhák se olyan jók már otthon, mint mikor még csak próbálom őket, itt azonban semmi baj nem volt. Ezért merem azt mondani, hogy személyes tapasztalatból tudom, hogy azért, mert valami akciós, vagy könnyen beszerezhető, még lehet divatos – és én már tudok is erre egy helyet.